Najava za kratkoročne konsultantske usluge EU projekta Umrežavanje i zagovaranje za zelenu ekonomiju – NAGE

Mreža za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Mrežama ruralnog razvoja Sjeverne Makedonije, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije i Hrvatske sprovodi regionalni projekat „Umrežavanje i zagovaranje za zelenu ekonomiju“ koji finansira EU.

Za potrebe projekta, Mreža objavljuje oglas za kratkoročno angažovanje konsultanta u ulozi koordinatora Nacionalne radne grupe za Bosnu i Hercegovinu, zadužen za koordinaciju i sintezu zaključaka iz rada njenih članova u pripremi preporuka i kratkih dokumenata politika za afirmaciju koncepta zelene ekonomije kao i za izradu Mape puta za zelenu ekonomiju na nacionalnom nivou. Detaljan opis posla je dat u ToR-u, koji se može naći u prilogu saopštenja

 Zainteresovani kandidati da predaju ili pošalju svoje biografije i finansijsku ponudu u štampanom obliku u kancelariju Mreže za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini najkasnije do 25.05.2021. na adresi: ul. Hilandarska 16, 71123 Istočno Sarajevo, ili u elektronskoj formi na e-adresu: predsjednik@ruralnamreza.ba .

b8f_annexiitorglobal_en_ National Working Group member